Zin & Chocolate w Poznaniu i Gdańsku

06.11.2017
Zin & Chocolate w Poznaniu i Gdańsku

California Wine Institute i Magazyn Wino zapraszają na warsztaty z doboru czekolady do Zinfandela (i na odwrót), które tym razem odbędą się w Poznaniu i Gdańsku! Stowarzyszenie Sommelierów Polskich rekomenduje i zaprasza.

Warsztaty z food pairingu win z odmiany Zinfandel z czekoladą odbędą się

13.11 w Poznaniu w Restauracji SPOT. (ul. Dolna Wilda 87), w godzinach 11:00 - 13:00 

14.11 w Gdańsku w Hotelu Hampton by Hilton (ul. Grunwaldzka 507), w godzinach 11:00 - 13:00

Oba warsztaty poprowadzi Tomasz Prange Barczyński - redaktor naczelny Magazynu Wino, a o czekoladzie Lindt opowie Dorota Minta.

RSVP na k.piecychna@magazynwino.pl do dnia 10.11.2017

Zapraszamy

Nasi partnerzy